Logo

Na kontaktoni

Ju mund të na kontaktoni në çfarëdo mënyre të dëshironi. Mund të përdorni formularin e mëposhtëm për të kontaktuar në mënyrë të shpejtë. Jemi mëse të gatshëm të ju përgjigjemi.

ORARI

PËR INFO

Koordinatori për të drejtën e informimit

Koordinator: Valbona Buletini
Adresa: Rruga Lord Bajron, Nr.70 Laprake,Tiranë
Adresa Email: valbona.buletini@urgjenca.gov.al
Tel: +355 4 235 7701
Orari i punës:
E hënë – E enjte 08.00-16.30
E premte 08.00-14.00
Rregullore për Mbrojtjen, Përpunimin,Ruajtjen dhe Privatësinë e të dhënave
112126127128 129